Vergoeding en verwijzing

Verwijzing

Wij werken merendeel op verwijzing van uw Huisarts of Medisch specialist. Reden hiervoor is dat een verwijzing een voorwaarde is wanneer wij u het beste op locatie kunnen ondersteunen, denkt u hierbij aan een bezoek bij uw thuis, op uw werk of wanneer het om uw kind gaat, op school.

Daarnaast kan een verwijzing ons meer achtergrondinformatie geven, wanneer u bijvoorbeeld bij ons komt na een ongeluk of met een medische indicering als ADD.

Ergotherapie blijft direct toegankelijk. U kunt ons dus ook bezoeken zonder een verwijzing van uw Huisarts of Medisch specialist.

Vergoeding

ErgoStart heeft met alle Zorgverzekeraars contracten afgesloten. Hierdoor kunnen wij de behandeling rechtstreeks bij uw Zorgverzekeraar declareren.

De basiszorgverzekering vergoedt 10 behandeluren ergotherapie per kalenderjaar. Enkele zorgverzekeringen bieden extra uren in het aanvullend pakket. De polis van uw ziektekostenverzekering biedt daarin meer inzicht. Indien u zelf de (verdere) behandeling bekostigt hanteren wij de volgende tarieven:

Behandeling per kwartier: €18,75 incl. BTW.

Behandeling per uur: €75,- incl. BTW.

Thuis toeslag: €25,- incl. BTW

DTE toeslag (Directe Toegankelijkheid) : €16,- incl. BTW

Path Created with Sketch.
Bel Sabine (Baby's, kinderen)
06 13 46 23 21
Bel Anneke (Volwassenen)
06 22 46 09 73